0 Läs mer >>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ojojoj va mycke de finns att fota på gården just idag! nästan så ja blir yr ;)

Runt gården med kamer...

0 Läs mer >>
Idag är jag hos en kompis och skall sova över de var tänkt att vi skulle vara tre stycken men hon fick annat på schemat så de blev bara vi två. Vi har haft jätte roligt hittils och roligar blir de väl, vi har bland annat spelat spel på datorn, haft kryp kamp, kuddkrig, ätit pistagenötter och mycke mera ;) :D 

Kompis kul

0 Läs mer >>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har varit på skogs pråmenad med molly på en stig som är 1,9 km lång + att gå till stigen och hem... :) 

Promenad

2 Läs mer >>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ojoj vad många bilder de blev, men de var ju fina ;) har haft ett para bra dagar vid fammo å faffa och här var några bilder därifrån.

Fammos

0 Läs mer >>
 
 
myysigt här på villan i varma solen :)

Nikon

0 Läs mer >>
Varit fullt här i viken vid villorna våra idag, först kom min bror och hans filickvän ut sen kom mostere och till sist kom moffa med sin båt och alla skulle såva över utom min bror å flickvännen och för övrigt var det en fin fin sommar kväll varmt och lugnt nästan inga mygg heller.

Sommarkväll

0 Läs mer >>
 
de här är livet!! ligga på flotten ute i vattnet. Sola, läsa och ändå känna vinden runt sig :)

Leva livet

0 Läs mer >>
 
 
 
 
 
har varit på en båt tur, och oj vad de var mycket stenar där vi åkte och långt mellan remmarna så dit skulle vi inte åka igen sa pappa. men vädret bra och vinden passlig, den kunde varit lite mildare ännu enligt mamma. och Molly tyckte det var perfekt fö oj vad många det var som grillade eller höll med något annat gått, så hon kunde nästan inte sitta still av alla dofter ;)
 

Båt tur