0 Läs mer >>
 
 
 
 
 
 
var ute och testade om plastpåsen jag klippt ett hål i för linsen skulle kunna fungera eller om allt blev ett ända fiasko, med de fungerade! så ut i regnet stod lilla jag och tog bilder på vackra ting.

Regn

4 Läs mer >>
 
 
 
 
 
 
 
har varit på kräft skiva till pappas andra bror nu och han har nååågra söta hundar, tror han borde ha 6st border collier och 1 liten annan luddig en. de som är på bilderna (uppifrån och ner) är Pumbaa, Kiara, Rafi(Rafiki) och Zazo, sen är de Kovo på de två nästa och Zazo på de sista :)
 
och nu till en gissnings lek! :D OBS! var vänlig och låt de som inte vet det från början gissa föst. såhär lyder FRÅGAN: från viken film kommer dessa namn som står ovan uppräknade? LEDTRÅD: amerikansk tecknad långfilm, producerad av Walt Disney Feature Animation och distribuerad av Walt Disney Pictures, hade biopremiär den 15 juni 1994, den 32:a filmen på listan över Disneyklassiker och är i USA den animerade långfilm med högsta intäkt någonsin.(taget från Wiki). Handlar mest om en liten lejonunge som skall senare härska över sin fars rike, filmen finns i tre(fyra? mer?) filmer eller alltså fortsättningar... skriv i komentarer om önskas ännu fler ledtrådar ;) 

Kräftkalas + fråga

0 Läs mer >>
 
 
nu har Mollys namn bricka kommit så ifall hon smiter igen så är det bara för den som hittar henne att ringa numret på baksidan. (för de som inte vet så hade vi glömt stänga en av vegarna ut ur Mollys hage så hon smet till en granne en bit genom skogen, men allt gick bra hon solade på deras terass och de var någon som ringt oss och frågat om de var våran hund...)

MOLLY

0 Läs mer >>
 
 
De går frammåt... håller på att lära Molly "runt" och "stå" hon kan de nu, iallafall om man pekar, viftar och har godis i handen ;)

Duktig vovve!

0 Läs mer >>
sitter i bygge och tittar ut på blåsten, hu då! tur att solen lyser :D

på villan

0 Läs mer >>
kommer att plocka in bilder från när molly var valp och ladda upp de med de datum som fotona har. och "ta" några inlägg från gamla bloggen så senare så har ja i princip båda bloggerna i en :)

senare då...

1 Läs mer >>
 
 
 
 
 
varit ute och virrat runt med pappa, farbror och Molly idag vi åkte även in till stan och köpte hundmat och fick en ihopfällbar stol på köpet, beställde två runda namn brickor när hon var på vift i torsdags när vi hade glömt lägga stoppet för luckan och så klart två halsband med halv stryp funktion, de förra hade ju sett sina dagar så, dessutom fick vi halsbanden till priset av ett. Haha, ja, de var väl bara de jag tänkte säga just nu... så ses! :D

New

1 Läs mer >>
 
Nu när jag fått lite fler läsare har jag piffat upp bloggen lite till med en mer med en annan bakgrund och ny heder och lite småsaker som att bloggnamnet är borta och istället bara dit skrivet på bilden... :)

Ny design

1 Läs mer >>
 
 
 
 
 
 
hejsan håppsan vad de busas här!

Bus

0 Läs mer >>
vacker dag idag på villan :) Men oj vad skitig lins ja har! dags att torka den? ;)

Lins

1 Läs mer >>
 
 
har haft några trevliga dagar på villan med mamma och djuren alla lika trötta och lata, hehe. har även ritat lite som är en kort sammanfattning av bloggen kan man säga ;)

Villa tid

0 Läs mer >>
 
Några svalungar som sitter på fönsterkarmen och väntar på mat av föräldrarna. 

Svalor