0 Läs mer >>
 
 
Molly har fått sig en ny hundkoja som är lite bättre än den förra som stått mitt i hagen hennes för den här är inbyggd i garaget. vi har hammrat och spikat jag och pappa som ett par dårar men när jag lade sista touchen på den med att måla den vit innuti så förklarade vi att den var klar :) vi byggde även en liten terass utanför luckan in.

Ny hundkoja

0 Läs mer >>
 
 
Mommo och moffa hade guldbröllop idag vi var och åt mat på en restaurang och sen åkte till moster på kaffe och tårta. av oss barnbarn fick dom en STOOR bukett med blommor och av de andra en ny mickro ;) och ett kort som mamma skrivit en fin öö.. dikt? på :)

Mommos o. moffas guld...

0 Läs mer >>
 
 
 
 
krusbärsbuskarnas bär är tidiga iår och de är som godast när de är sura men jag tror de är liiite för sura ännu, även jordgubbarna tar sig och blir röda nu.

Bär

1 Läs mer >>
en tjej som har det varmt i solen!
 
en annan tjej som hade varmt i solen fast att det blåser ljuvliga vindar på sjön.
 
 
 
 
En snål Mollly. Har inte fottat så mycket just över midsommaren utan har mest bara hängt på villan med en del av släkten :)

Midsommar hälgen

1 Läs mer >>
 
kusinens gulliga kanin :)
 
 
 
 
 
tog några bilder sent på torsdags kvällen vi var till och med ut och simmade fast klockan var låååångt över läggdags så nu har mina tre underbara dagar vid fasters skär med kusinerna gått över och jag är hemma med min älskade Molly.

På fasters skär

0 Läs mer >>
 
Har just varit ute å gått med Molly och fottat lite grann. Ni skulle sett Molly så hon sprang och när vi kom fram till en äng, hon liksom flög fram ^^ 

Till skogs

0 Läs mer >>
 Idag är det första dagen som konfirmerad och ska jag vara ärlig känner jag ingen skillnad, höhö ;) så just nu sitter jag här och redigerar bilder å försöker hitta en passande bild till tack kortet och jag tror jag hittat den rätta så nu ska jag väl fortsätta 
 

Vovve

0 Läs mer >>
 
imorgon har jag(Lillmatte) Konfirmation så då blir de kul med så många släktingar på besök. håppas allt blir lyckat och att så många släktingar kommer :) 

Konfirmation

0 Läs mer >>
igår var det sol och 25*C varmt men idag är det knappt 15*C varmt så vi tog en snabb tur ut i blåsten för att röra på oss.

Kallt

0 Läs mer >>
Har varit och simmat idag med Molly för hon gillar att hänga på strandern för sanden är varm och de är solen med, men vattnet bryr hon sig nästan inte i bara om de blir alldeles för varm går hon ner så långt att magen blir blöt men sen får de räcka. jag däremot är mera en som gillar att simma än sola så de jämnar ju ut sig hon tar min sol del å jag hennes simm del ;) 

Stranden